menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video reclame

Video reclame helpt je om jouw commerciële boodschap gemakkelijk over te brengen naar de gewenste doelgroep. Een opvallende en bondige script vormt de basis van deze korte videoproductie die vooral de aandacht moet trekken. De kunst bestaat erin om bepaalde emoties op te wekken en zo de klant nieuwsgierig te maken voor jouw product of dienst. Bij 87 seconds weten wij perfect hoe wij de harten van jouw doelgroep kunnen winnen. Zo ben je zeker dat jouw boodschap niet verloren gaat en stimuleer je mensen om jouw product of dienst te kopen.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video reclame

3 redenen om te kiezen voor een video reclame
 • Met een video krijgen uw verkoopcijfers zeer snel een significante boost.
 • De moderne aard van een video blaast uw marketingplan nieuwe energie in.
 • De film zorgt voor extra bezoekers op uw webpagina.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Verschillende prijzen zoals de Deloitte Fast50, bijvoorbeeld.
 • videocamera Transparante prijzen.
 • like_fb Een groep van getalenteerde en gespecialiseerde makers van video's.

Tips voor het maken van een video reclame

news
Social media en video reclame

De opkomst van social media heeft bijgedragen aan de opkomst van online video’s. Open Facebook maar eens, en kijk hoeveel video’s er via dit medium worden gedeeld. Online video’s zijn makkelijk te delen, en bovendien leuker om te bekijken dan saaie, lange stukken tekst.

news
Waarom video reclame heel goed werkt

Om ervoor te zorgen dat jij hun producten koopt, maken bedrijven reclame. Spotjes op tv, advertenties in de krant, banners op internet, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Of het nou om sportschoenen, kleren of muziek gaat - als jij een product koopt, kun je haast altijd kiezen. Al die verschillende producten worden door verschillende bedrijven gemaakt, die met elkaar concurreren. En natuurlijk heeft zo'n bedrijf er belang bij dat jij hun product koopt....

news
Video als de meest aantrekkelijke vorm van content

Video is de meest aantrekkelijke vorm van content op het web. Het is dan ook geen toeval dat video’s al snel niet meer weg te denken waren. Platforms zoals sociale netwerken of YouTube zijn netwerken die op ‘Content First’ zijn gericht.

Quizz - Test jouw videokennis

Wanneer filmpjes meer dan twee minuten duren behouden ze ongeveer _____________ van de surfers.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over video reclame

news
Videocontent blijft beter hangen

Niet alleen kijkt de consument liever naar een online video, de inhoud blijft ook langer hangen. Bijna 60 procent van de kijkers weet drie dagen na het kijken van een online video nog waar de video over ging, tegenover 10 procent als het gaat om een tekst die ze gelezen hebben.

estimation

Kostprijs video reclame

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Zoekt u naar een creatief bedrijf om uw video reclame te maken? Ons team van 87seconds beheert de productie van uw video tot in de kleinste details. Voor een dergelijk project nemen we verschillende opeenvolgende stappen, zijnde:

 • De cruciale fase die de voorproductie heet: het de video gaat eerst door een voorproductie waarbij men het hele project van A tot Z uitdenkt en voorbereidt
 • de productie: tijdens deze fase werken regisseurs, geluidsmensen, filmmakers enz. Samen aan de concrete opname van de video
 • de post-productie, waarbij beelden worden gecombineerd en de film in de bestandsindeling dat uw voorkeur draagt wordt geëxporteerd
Voor de geslaagde uitvoering van de bovenstaande 3 stappen zijn verschillende ervaren professionals die samenwerken met ons bedrijf.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg