menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video Campagne

Wens je een nieuw product of dienst te lanceren of wil je een virale buzz creëren bij jouw klanten? Met een video campagne van 87 seconds ben je aan het juiste adres. Een video campagne biedt je verschillende voordelen: jouw merkbekendheid wordt groter, klanten krijgen extra nuttige informatie, je wekt nieuwsgierigheid, je kan jouw omzet verhogen en ook een betrouwbaar imago creëren. Bepaal jouw doelgroep en de boodschap die je wil overbrengen. Wij zorgen voor een professionele campagne die de klant echt doet verlangen naar jouw product of dienst.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video campagne

3 redenen om te kiezen voor een video campagne
  • Met een bedrijfsvideo kunt u uw omzet boosten.
  • Een video creëert een persoonlijke touch en helpt om vertrouwen te scheppen bij de klant.
  • Een bedrijfsfilmpje zorgt voor betere resultaten op het vlak van zoekopdrachtoptimalisatie.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een professionele begeleiding van begin tot einde
  • videocamera Naadloze communcatie met onze klanten.
  • like_fb Werk dat erkenning kreeg met verschillende prijzen zoals op het Corporate Video Festival 2016.

Tips voor het maken van een video campagne

news
Waar is jouw video campagne van afhankelijk?

Belangrijk om te weten: het succes van je online videocampagne hangt voor 70 procent af van de kwaliteit van de creative. Dit is zeker het geval wanneer de video skippable is, maar daar kun je ook heel creatief mee omgaan

news
tips om een succesvolle online video advertising campagne op te zetten

tips om een succesvolle online video advertising campagne op te zetten Sociale media vallen niet meer uit ons dagelijks bestaan weg te denken en ook adverteren op deze kanalen zit bij heel wat ondernemers in de lift. Het was voor een onderneming nog nooit zo makkelijk om gericht een boodschap te verspreiden en deze bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Wist je dat je met video advertising nog een heel stuk efficiënter te werk kunt gaan?...

news
Wanneer is Video Advertising van waarde?

Vanwege het grote bereik van partijen is video advertising uitermate geschikt voor campagnes met als doel het verhogen van de awareness of het verhogen van engagement. Lastige woorden, maar de achterliggende gedachte is heel eenvoudig:

Quizz - Test jouw videokennis

Een sterke explainervideo wordt _____________ vaker gedeeld met anderen dan een gewone tekst met afbeeldingen.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over video campagne

news
Waarom is een online-videocampagne zinvol?

In een online-videocampagne gaat u video gebruiken in uw marketingcampagne om uw bedrijf, product of dienst te promoten. Een online-videocampagne heeft tal van voordelen. Eén daarvan is dat u met één video verschillende kanalen kunt benutten: van e-mailcampagnes, YouTube en social media tot het creëren van specifieke webpagina’s of sites.

news
Zorgen voor de juiste boodschap

Om een goede keuze te maken is het belangrijk om te kijken wat het doel van de (video) campagne is. Dit doel wordt meegenomen moeten worden in de algehele marketingstrategie.

estimation

Kostprijs video campagne

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Elke filmrealisatie volgt een op voorhand bepaald stappenplan waarbij tal van ervaren experts samenwerken. Men begint door het draaien van de toekomstige video tot in de kleinste details te plannen, van het samenstellen van het script tot de filmlocatie. Daarna komt misschien wel de belangrijkste stap, namelijk de productie: tijdens deze fase werken scenaristen, technische mensen, geluidsingenieurs enz. Samen aan de productie van de verschillende onderdelen van de film. De finale stap is die van de postproductiefase, waarin men het gedraaide materiaal samenbrengt om tot het gewenste eindproduct te komen. Deze stap omvat het selecteren van het beste videomateriaal, het toevoegen van het geluid, het toevoegen van de voice-off etc. Denkt u aan een Video Campagne project? De ploeg van 87seconds beschikt over alle nodige knowhow om een geslaagde Video Campagne te produceren voor uw bedrijf.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg