menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Reclamespot

Hoe stel je jouw product of dienst in een oogopslag voor? Welke indruk of emotie wil je achterlaten? Gezien de beperkte tijd moet je reclamespot echt wel spot on zijn. Alles draait rond een goed gevoel of een sterke vibe die mensen in beweging zet. Door de mensen persoonlijk te raken blijft de boodschap ook veel beter hangen. Nieuwgierigheid is de beste prikkel om de doelgroep te overhalen om jouw website te bezoeken en jouw product of dienst aan te kopen. 87 seconds helpt je aan een originele reclamespot om jouw omzet een boost te geven.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Reclamespot

3 redenen om te kiezen voor een reclamespot
  • Onderzoek wijst uit dat een filmpje conversions verhoogt.
  • Alles bij elkaar vergroot een bedrijfsvideo de interesse van bezoekers.
  • Met een professionele film kunt u een stimulans geven aan uw conversions.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een heldere prijsbepaling.
  • videocamera Ontelbaar veel cliënten die konden vertrouwen op de aangepaste video’s die we gemaakt hebben.
  • like_fb Een echt engagement voor het merk van uw onderneming.

Tips voor het maken van een reclamespot

news
Reclamespot laten maken?

Door een reclamespot te laten maken vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf, merk, product of dienst.

news
We houden van reclamespots

Stiekem houden we allemaal van commercials. Maar alleen van goede commercials natuurlijk. Je kan vast zo 20 reclames uit je mouw schudden die je to in detail na kan vertellen (of zingen).

news
Waarvoor gebruiken je een reclamespot?

Commercials zijn uitermate geschikt voor in een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook.

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ op 10 ondervraagde reclamemensen geven aan dat bezoekers meer tijd doorbrengen op de website van hun bedrijf dankzij een explainervideo.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over reclamespot

news
Wat moet je bedenken als je gaat kijken naar een reclamespot

Wil je een reclamespot laten maken? Dat moet je écht aan de bak! Want wie is je doelgroep, hoe spreek je deze aan en wat houdt ze bezig?

estimation

Kostprijs reclamespot

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

De productie van een (animatie-) film volgt een schema waarbij logischerwijs meerdere expertises worden ingezet. Men begint door de productie van de toekomstige film te plannen, van het opstellen van het script tot de gebruikte muziek. Zodra we klaar zijn met de planning, gaan we over tot de productie. Met de productie bedoelen we het deel van het videoproject waarin de film wordt geproduceerd en waarbij de figuranten, geluidsingenieurs, videografen en cameramensen samenwerken. De laatste fase van de productie, die van de postproductie, speelt een grote rol in de productie van de video. In deze fase worden het beste videomateriaal en tracks gekozen en samengebracht, speciale effecten toegevoegd en meer. Denkt u aan een reclamespot project? 87seconds beschikt over alle nodige vaardigheden om een prachtige reclamespot te maken voor u.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg