menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Reclamebureau

87 seconds is meer dan alleen maar een reclamebureau. Het is jouw absolute referentie voor alles wat met video te maken heeft. Wij bieden het volledig gamma van videodiensten aan van video inhoud tot productie en strategie. Onze kantoren zijn gelegen overal in Europa en ook elders in de wereld. Ons team van meer dan 100 video experten staat voor je klaar om te goochelen met beelden. Wij ontwikkelen originele concepten tot marktklare producties en passen uw boodschap aan voor alle sociale media en in verschillende talen.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Reclamebureau

3 redenen om te kiezen voor een reclamebureau
  • Het toevoegen van een video kan de conversion rate op uw website verhogen.
  • Dit geeft uw merk meer bekendheid.
  • Door een video op uw website te plaatsen heeft u een voordeel tegenover uw concurrenten.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Tal van creatieve mogelijkheden: video, digitale content, print en nog zo veel meer.
  • videocamera Al 15 jaar zijn we er voor onze cliënten.
  • like_fb Een professionele opvolging vanaf het eerste verkennende gesprek tot aan de verspreiding van uw project

Tips voor het maken van een reclamebureau

news
Wat doet een reclamebureau?

Het is een eenvoudige vraag met een veelzijdig antwoord. Reclamebureaus verzorgen van oorsprong de opmaak en publicatie van advertenties in geprinte media. Met de opkomst van televisiereclame zijn ook uitingen op televisie tot de werkzaamheden gaan horen.

news
Wat doet een reclamebureau voor jou

Je kunt een reclamebureau het best omschrijven als het creatieve brein voor de marketing van je bedrijf. Een reclamebureau maakt advertentiemateriaal of soms hele campagnes voor je bedrijf. Tekstschrijvers, grafisch ontwerpers en vormgevers werken samen of zijn in dienst van een reclamebureau en werken gezamenlijk aan een product

news
Hoe maakt een reclamebureau het verschil

Zelden heeft een sector zich zo in vraag gesteld als die van de marketing- of reclamebureaus. Vele modellen zijn in het leven geroepen, roemloos afgevoerd tot helemaal dood verklaard. Elke dag staat ergens ter wereld wel een nieuwe bureau op dat het ‘helemaal anders’ wil doen. Feit is: de wereld van marketing en communicatie is sinds de eeuwwisseling blootgesteld aan de ene disruptie na de andere....

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ van de reclamemensen zijn 100 % tevreden met de manier waarop de inzet van videocontent bijdraagt aan de interactie met consumenten.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over reclamebureau

news
Waarom zou je kiezen voor een reclamebureau?

Reclame is misschien wel de voornaamste reden om een bedrijf of product te promoten. Dagelijks zien we reclame, horen we reclame en wordt er op vele manieren reclame gemaakt om een bedrijf of product onder de aandacht te brengen.

news
Hoe kun je een reclame campagne laten opvallen

marketing ∙ branding ∙ webdesign ∙ social media ∙ packaging ∙photography ∙graphic design Wie vandaag de dag een goede reclamecampagne wil maken, moet opvallen. Eén voor één factoren die aan de basis liggen van een succesverhaal.

estimation

Kostprijs reclamebureau

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Om een bedrijfsvideo te creëren, gaan we een productieplan gebruiken waarbij enkele ervaren video-experts een bijdrage leveren. Allereerst plant het agentschap de gewenste video van A tot Z: dialogen, acteurs, accessoires en nog veel meer Daarna komt misschien wel de belangrijkste stap, namelijk de productie: tijdens deze fase werken regisseurs, technische mensen, geluidsingenieurs enz. Samen aan de realisatie van de verschillende onderdelen van de film. De finale stap is die van de postproductiefase, waarin men het gedraaide materiaal gebruikt om tot het gewenste eindproduct te komen. Deze fase omvat het kiezen van het beste videomateriaal, het toevoegen van het geluid, het toevoegen van de voice-off etc. Ons agentschap ontfermt zich over uw reclamebureau project met digitale expertise en creatieve kennis van zaken.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg