menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Promotiefilm

Wens je jouw product of dienst extra in de kijker te plaatsen? Hoe overtuig je nieuwe klanten van de vele voordelen van jouw aanbod? Een verzorgde promotiefilm vertelt het verhaal met krachtige beelden en wekt emoties op bij de doelgroep. Beelden en emoties blijven zoveel langer in het geheugen hangen dan gewone tekst. In elke film zit er steevast een call-to-action waarmee je de prospect aanzet tot actie. Samengevat, een promotiefilm is jouw totaaloplossing om verkeer en interessante leads te genereren.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Promotiefilm

3 redenen om te kiezen voor een promotiefilm
 • Het grote voordeel is dat u alle dimensie van de animatie kunt aanpassen aan uw wensen.
 • De video kan de interesse van potentiële klanten verhogen.
 • De video geeft u een technologisch voordeel op andere merken.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Een groep van professionals in video die enthousiast zijn en verschillende talen spreken.
 • videocamera Werk dat bekroond werd met verschillende prijzen zoals op het Corporate Video Festival 2016.
 • like_fb Ontelbaar veel unieke audiovisuele producties die werden geproduceerd.

Tips voor het maken van een promotiefilm

news
Promotiefilm laten maken

Hoe zorg je dat jouw merk of product er online uitspringt? Koppelen we er ook nog een online videocampagne aan, dan levert je promotiefilm direct resultaat op. Zo fijn ook dat jullie elke wens meteen op een effectieve en creatieve manier hebben omgezet.” Wil je een promotiefilm waar iedereen binnen jouw doelgroep over praat? Een die jouw merk of product eruit laat springen tussen de grote hoeveelheid aan online content waar we iedere dag aan blootgesteld worden?...

news
Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm is een video die je kunt inzetten om bewustzijn te creëren bij je doelgroep en hen aan te sporen tot actie. Dat kan voor van alles.

news
Checklist zelf een promotiefilm maken

Met een goede video kun je je doelgroep overtuigen, stijgen in Google, hogere conversies halen en dus sneller groeien. Het minste wat wij als videoproductiebedrijf voor je kunnen doen is je goed op weg helpen met de onderstaande checklist. Je shots kunnen nog zo mooi zijn - maar wat wil je er eigenlijk mee vertellen? Hoe kan je film als instrument inzetten om je boodschap te communiceren? De beste ideeën ontstaan door te praten met mensen in je omgeving: vrienden, collega's, familie....

Quizz - Test jouw videokennis

De gemiddelde persoon kijkt niet minder dan _____________ minuten aan online videocontent op een dag.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over promotiefilm

news
Promotiefilms om de aandacht te trekken

Een promotiefilmpje maken is ideaal om aandacht te vragen voor een nieuw product, dienst of uw bedrijf. Een promotiefilm maken helpt u om in korte tijd uw verhaal te vertellen en overtuigt uw publiek van datgene waar u in gelooft. Een promotiefilm laten maken verloopt aan de hand van een helder stappenplan.

news
Wat is allemaal mogelijk met een promotiefilm?

Een promotiefilm komt het dichtst in de buurt van een commercial en een bedrijfsfilm. Het enige verschil is dat je in een promotiefilm niet je merk of bedrijf in de spotlights zet, maar een specifiek product, service of dienst. Het doel van een promotiefilm is om de aandacht trekken, waarbij je publiek het gevoel krijgt dat er iets aan zit te komen wat ze zeker niet mogen missen!

estimation

Kostprijs promotiefilm

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Heeft u een creatief project en bent u op zoek naar een creatief agentschap voor de productie uw promotiefilm? Het team van 87seconds regelt de productie van uw film tot in de kleinste details. Ons professioneel team pakt uw project aan in 3 grote fases.

 • voorbereiding van de productie (storyboard, plaats...)
 • de productie: de concrete opname van de video
 • de nabewerking: stap waarin de beeld-en geluidsproductie met ondertitels en andere details wordt afgewerkt
Om de bovenstaande stappen af te werken, is de inspanning van onze verschillende creatievelingen die deel uitmaken van ons team vereist.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg