menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Online video ads

Digitale marketing is het nieuwe normaal en heeft een veel grotere impact dan klassieke advertenties. Overtuig je doelgroep met een indrukwekkende online video ad en laat hen doorklikken naar je webshop. Je kan de advertenties ook via sociale media verspreiden en optimaliseren voor zoekmachines. Goede online ads hebben alles te maken met heldere en eenvoudige boodschappen die iedereen gemakkelijk kan onthouden. Weet je niet meteen hoe eraan te beginnen? 87 seconds is de geknipte partner om je online aanwezigheid een heel eind verder op weg te helpen.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Online video ads

3 redenen om te kiezen voor online video ads
 • Een vernieuwende audiovisuele animatie geeft uw website betere resultaten op het vlak van conversions.
 • De meest geschikte manier om een boodschap duidelijk over te brengen aan de klanten: een video waarin u laat zien wie u bent en waar u voor staat.
 • Een filmpje zet bezoekers aan tot een aankoop.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Een prioriteit: respect voor de waarden van uw bedrijf.
 • videocamera Totale transparantie voor de klant.
 • like_fb Een complete begeleiding van uw project van begin tot einde

Tips voor het maken van online video ads

news
Voordelen van online video ads

De gemiddelde tijd die kijkers besteden aan het bekijken van videoadvertenties in 2017 is met 19% toegenomen ten opzichte van het jaar daarvoor.

news
Trends in video content

Online video wordt een steeds belangrijker kanaal voor bedrijven om klanten te binden en betrekken bij hun merk. Een belangrijke trend is dat bedrijven minder kiezen voor platte advertentiefimpjes die voor een youtubefimpje worden vertoond.

news
Het belang van goede video content

Online videoreclame stelt marketeers in staat om hun publiek te betrekken in de vorm van boeiende videocontent. Dit kan in vele vormen: in-stream, out-stream, interactief, in-game en webpage gebaseerde video's, het creëren van videoboodschappen voor, tijdens en na het opnemen van content op hun desktop of mobiele apparaten.

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ op 20 ondernemers beschouwt films als een belangrijk deel van hun marketing.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over online video ads

news
Wat is Videoreclame?

Videoreclame is promotionele content die speelt voor, tijdens of na het streamen van inhoud. Sommige marketingprofessionals breiden de definitie van videoreclame ook uit met weergaveadvertenties met video-inhoud, zoals die welke beginnen te spelen wanneer een persoon een muiscursor over hen plaatst en inheemse videoadvertenties die op digitale advertentienetwerken worden gepromoot.

estimation

Kostprijs online video ads

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Wenst u ondersteuning te krijgen van een professioneel online video ads-agentschap? Ons bedrijf, 87 seconds, ontfermt zich over het ontwerp van uw creatief project van begin tot einde. Onze ploeg van experts gebruikt een drieledig stappenplan:

 • De fase van de preproductie, waarin voornamelijk focus ligt op de nauwkeurige voorbereiding en het uitschrijven van het scenario
 • de productie: dit is de belangrijke stap waarin alle onderdelen die samen de video vormen worden opgenomen
 • de postproductie: hierin maken we werk van de licht-en geluidsparameters en andere zaken om de video af te werken
U kunt rekenen op ons agentschap om een filmpje te maken met de drie bovenstaande stappen dat perfect voldoet aan uw wensen en noden.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg