menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Advertising video

Een advertising video is wat langer dan een reclameclip en maakt gebruik van beelden om een bedrijf, product of dienst voor te stellen, te promoten of te adverteren. Dit videoformaat kan op verschillende media worden uitgezonden en bereikt een breed publiek. Een goed afgebakende doelgroep is essentieel om de boodschap op doeltreffende wijze te kunnen overbrengen. Meestal is het hoofddoel van een advertising video nieuwe klanten te stimuleren om aankopen te doen, maar versterkt het ook het vertrouwen van bestaande klanten. Maak een videoadvertentie die op jou lijkt met 87 seconds.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Advertising video

3 redenen om te kiezen voor een advertising video
 • Door een filmpje te plaatsen op de webpagina van uw bedrijf, zorgt u vaak voor een toename van het verkeer ernaartoe.
 • Met een filmpje leert de klant uw bedrijf beter kennen en gaan ze u sneller vertrouwen.
 • Uw mailingcampagnes zullen vele malen zo doeltreffend zijn.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Alles bij elkaar duizenden gelukkige cliënten elk jaar.
 • videocamera Tal van unieke audiovisuele producties die met succes werden afgeleverd.
 • like_fb Een prioriteit: handelen in overeenstemming met de waarden van uw bedrijf.

Tips voor het maken van een advertising video

news
De effectiviteit van video in de reclame

Een van de grote dingen van online reclame is dat het u in staat stelt om video extreem effectief en relatief goedkoop te gebruiken. Sterker nog, als u niet al gebruik maakt van videomarketing als onderdeel van uw digitale marketingstrategie, dan loopt u al achter. Op dit moment bekijken online gebruikers ongeveer 4 miljard video's per dag op YouTube - en ongeveer 92% van de B2B-shoppers gebruikt online video om hen te helpen hun aankoopbeslissingen te nemen....

news
7 Prachtige video-reclamecampagnes (en waarom ze werkten)

Online video advertising neemt steeds vaker de plaats in van ‘het uitzenden’ van videocommercials via de TV. Adverteren op YouTube is een onderdeel van video advertising, maar er zijn meer mogelijkheden om je video onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Video Advertising is het plaatsen van video advertenties voor, tijdens of na online video’s of andere content. Er zijn verschillende soorten advertentiemogelijkheden binnen Video Advertising, voorbeelden zijn pre-roll, in-stream en post-roll.

news
Bereik je doelgroep op een nieuwe manier met video.

Video-advertising was in de afgelopen jaren een groeiend kanaal in het medialandschap en mag dan ook niet ontbreken in de moderne mediastrategie. Video-content is een perfecte manier om met beeld en geluid je merk of product in een korte boodschap duidelijk te maken. Hoe maak je goed werkende video-content om mee te adverteren?

Quizz - Test jouw videokennis

Door _____________ op twintig bedrijven wordt veel belang gegeven aan animatie in hun commercieel plan.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over advertising video

news
Videoreclames

Online video biedt krachtige mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. De opmars van video zorgt voor een groot bereik en met een goede inzet van video advertenties trek je gegarandeerd de aandacht van jouw potentiële klanten.

news
Videoreclameformaten[bewerken]

Videoreclame is een geweldige manier om verkoop te genereren, merkbetrokkenheid te creëren of een nieuw publiek te vinden dat uw diensten nodig heeft. Het online bereiken van uw doelgroep was nog nooit zo eenvoudig - of moeilijker....

estimation

Kostprijs advertising video

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Heeft u nood aan een creatief agentschap om uw advertising video te maken? Het team van 87seconds regelt de productie van uw bedrijfsvideo tot in de kleinste details. Voor zo’n project doorlopen we verschillende stappen, namelijk:

 • De preproductie is de moment waarop het script van de video vormt krijgt, terwijl ook de acteurs en de plaats worden gekozen
 • de productie: de fase waarin de opeenvolgende scènes van de video worden opgenomen
 • In de postproductie worden lichteffecten en andere extra’s toegevoegd
Voor de correcte uitvoering van de voorgaande drie stappen zijn verschillende bekwame professionals die samenwerken met het team van 87seconds.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg