menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Video met animatie

Beelden en beweging, het doet iets met een mens. Ongetwijfeld herinner je je nog de tekenfilms die je als kind bekeek. Een video met animatie zorgt voor extra opwinding, trekt de aandacht en creëert emoties bij jouw doelpubliek. Afhankelijk van jouw specifieke boodschap kan je kiezen tussen dynamische icoontjes tot op maat getekende karakters die levensecht bewegen. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Voorwaarde is wel dat je over een ijzersterke script beschikt waarrond je de gewenste animatie kan ophangen. 87 seconds denkt graag met jou mee en zoekt vervolgens naar de gepaste animatie voor een maximaal effect.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Video met animatie

3 redenen om te kiezen voor een video met animatie
  • Uw conversions een stimulans met een video.
  • Dankzij een filmpje verandert een prospect sneller in een bevestigde klant.
  • Het vormt een grote bron van bezoekers op uw website.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een grote veelzijdigheid: film, digitale content, print enzovoort.
  • videocamera Vele klanten die konden vertrouwen op de unieke video’s die we ontwikkeld hebben.
  • like_fb Meer dan 100 verschillende creatieve breinen die over de juiste ervaring beschikken om uw project op tijd tot een goed einde te brengen.

Tips voor het maken van een video met animatie

news
Video met animatie laten maken

Je wilt je bedrijf in de kijker zetten? Je doelgroep informeren over je bedrijfswaarden? Vertellen waar je bedrijf voorstaat? Maak een bedrijfsfilm en voeg animatie toe om je belangrijke gegevens extra in de kijker te zetten.

news
De veelzijdigheid van video met animatie

Uitleggen, informeren, presenteren, activeren: animatie is geschikt voor eindeloos veel doeleinden. Een 2D animatie laten maken kan in verschillende stijlen; ieder verhaal wordt vertaald naar een passend ontwerp voor jouw doelgroep. 2D animatie biedt de mogelijkheid om binnen ieder budget tot een passende oplossing te komen.

news
Animatie video maken

Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Bijna elke film of video die u ziet tegenwoordig maak gebruik van animaties. Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien....

Quizz - Test jouw videokennis

Meer dan _____________ op 10 mensen geven aan dat ze een aankoop deden van een programma nadat ze op de website een video hadden gezien.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over video met animatie

news
Gratis Video Animatie Making Software

Wie voorheen een leuke animatie wilde hebben voor een filmpje of presentatie moest dat meestal voor veel geld laten maken. Tegenwoordig is dat een stuk laagdrempeliger en is er software om dit te doen.

estimation

Kostprijs video met animatie

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Om een animatievideo te maken, gebruiken specialisten op het vlak van videoproductie 3 grote stappen. Dit zijn de de conceptualisatie, de eigenlijke productie en, als laatste, de post-productie. Om te beginnen, gaat het creatieve team met technische specialisten, scenaristen, animators en andere experts samenzitten om de productie voor te bereiden. Als we klaar zijn met de planning, gaan we over tot de productie. De productiestap omvat de realisatie van de animatievideo en de regie van beeld en geluid. De laatste stap is die van de postproductie, waarin men het gedraaide materiaal samenbrengt om tot het gewenste eindproduct te komen. Deze stap omvat de keuze van het beste videomateriaal, het mengen van het geluid, het toevoegen van de voice-off enzovoort. Een video met animatie laten maken voor uw bedrijf? Het team van 87 seconds volgt deze stappen bij de productie van een video met animatie voor ondernemingen of bedrijven. Lijkt dat iets voor uw onderneming? Neem contact op met ons.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg