menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Stopmotion video

Stop motion is één van de oudste en meest beproefde videotechnieken, maar dankzij internet en digitale media leeft het meer dan ooit. Een stop motion video bevat beelden die frame na frame worden opgenomen. Zo kan je bijvoorbeeld statische voorwerpen laten ‘bewegen’. Neem bijvoorbeeld een huis dat in versneld tempo voor je ogen wordt gebouwd. Dit type video zorgt voor leuke visuele effecten en maakt de boodschap dynamischer en vlot. Zo kan je bijvoorbeeld de jarenlange ontwikkeling van een nieuw product snel en efficiënt aan jouw klanten voorstellen.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Stopmotion video maken

3 redenen om te kiezen voor een stopmotion video
  • Gebruik een professionele video om uw boodschap duidelijk aan te brengen bij de prospect.
  • Een video voldoet aan de verwachtingen ven prospecten en verbetert de tevredenheidsgraad.
  • Dit geeft uw bedrijf meer bekendheid.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een grote veelzijdigheid: animatie, digitale content, foto...
  • videocamera Deze ploeg heeft al honderden uitstekende filmpjes ontworpen.
  • like_fb Meer dan 100 verschillende experts die over de nodige ervaring beschikken om uw campagne naar wens tot een goed einde te brengen.

Tips voor het maken van een stopmotion video

news
Het gebruik van stop motion video

Het aantal videotechnieken neemt alleen maar toe, maar soms zijn er van die oude technieken die hun magie niet verliezen. Zo ook de stopmotion techniek. Frame per frame wordt er een verhaal opgebouwd door bepaalde elementen tegen een vaste achtergrond over het scherm te laten bewegen.

news
Gebruik de stop motion video maker gemakkelijk

Stop motion is een animatietechniek die we hebben gebruikt om eigenzinnige visuele effecten aan onze video's toe te voegen.

news
Stop Motion Animation, uitgelegd

Stopmotion is een speciale filmtechniek waarbij de video frame voor frame wordt gemaakt. In feite bestaat de video uit allemaal foto’s en krijgt de kijker de suggestie dat bijvoorbeeld voorwerpen in de video bewegen. Stopmotion is tijdrovend, maar een unieke videotechniek om een verhaal aan de kijker te vertellen.

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ van de ondernemingen beschouwt films als een belangrijk aspect van hun bedrijfscommunicatie.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over stopmotion video

news
Inhoud

Animatietechniek om een fysiek gemanipuleerd object zelfstandig te laten bewegen Een kleimodel van een kip, ontworpen om te gebruiken in een kleistop-bewegingsanimatie. Stop motion is een animatiefilmtechniek waarbij objecten fysiek worden gemanipuleerd in kleine stappen tussen individueel gefotografeerde kaders, zodat het lijkt alsof ze een onafhankelijke beweging vertonen of veranderen wanneer de reeks kaders wordt afgespeeld....

news
Inleiding tot Stop Motion Animation

Stop motion-animatie (ook wel stop frame-animatie genoemd) is een animatie die één frame per keer wordt vastgelegd, met fysieke objecten die tussen frames worden bewogen. Wanneer je de volgorde van de beelden snel afspeelt, creëert het de illusie van beweging. Als je begrijpt hoe 2D-tekenanimatie (vroege Disney) werkt, is stop motion vergelijkbaar, met uitzondering van het gebruik van fysieke objecten in plaats van tekeningen....

estimation

Kostprijs stopmotion video

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Om een video te creëren, doorlopen experts in animatie 3 grote stappen. Deze zijn de de conceptualisatie, de productiefase en, tot slot, de afwerkingsfase. Men begint door de productie van de toekomstige animatievideo tot in de kleinste details te plannen, van het samenstellen van het script tot de setting. Daarna komt misschien wel de belangrijkste stap, namelijk de productie. Dit is de stap van het videoproject waarin de animatie wordt geproduceerd en waarbij de verschillende regisseurs, geluidsmensen, videografen en filmmakers samenwerken. Ten slotte is er nog de post-productie, een onmisbare stap in de afwerking van de animatievideo. Hierbij worden de verschillende scenes tot één geheel verwerkt. Indien u als bedrijf nood heeft aan een ervaren partner om een video stopmotion video in goede banen te leiden, dan raden we u aan beroep te doen de knowhow van 87seconds.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg