menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Animatiefilmpje maken

Succesvolle bedrijven en organisaties weten steevast de aandacht te trekken en klanten keer op keer te verrassen met straffe communicatie. In de strijd om aandacht telt werkelijk elk detail. Een animatiefilm is een krachtig instrument om de aandacht van de kijker op te eisen. Met een originele animatie spring je meteen in het oog en stijg je boven de massa video’s uit. De keuze aan mogelijke animaties is indrukwekkend en voor elke boodschap is er wel een passend effect. 87 seconds helpt je graag op weg.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Animatiefilmpje maken

3 redenen om te kiezen voor een animatiefilmpje maken
  • U bereikt er nieuwe partner mee.
  • Door een video te gebruiken wordt de interactie met uw partner menselijker.
  • Een filmpje heeft een grote impact op surfers.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een grote veelzijdigheid: video, digitale content, foto...
  • videocamera Een prijsstelling zonder verborgen extra’s.
  • like_fb Een uitstekende communicatie met onze klanten.

Tips voor een animatiefilmpje maken

news
Animatiefilmpje maken

Animatievideo’s worden vaak gemaakt om sommige ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier uit te leggen. Het is van essentieel belang dat uw klanten uw bedrijf goed begrijpen. U heeft hiermee een vaste uitleg van uw product of dienst die u in een aantal minuten kunt laten zien. Een animatiefilmpje maken is ideaal om complexe diensten, producten of processen op een duidelijke manier uit te leggen. Binnen een aantal minuten trekt u de aandacht van uw doelgroep....

news
Waarom een animatiefilmpje laten maken?

Een korte bedrijfsfilm is tegenwoordig vele malen aantrekkelijker dan een lap tekst. Door een professionele animatie video te laten maken, laat je een onuitwisbare indruk achter bij bezoekers van jouw website of potentiële klanten.

news
Animatiefilmpje maken om iets uit te leggen

Net zoals een diagram of infographic statisch verbanden kan visualiseren, kan een animatiefilmpje dat dynamisch. Een animatie toont de opeenvolgende stappen in hun logische volgorde, na elkaar. Bovendien kun je geluid en gesproken uitleg toevoegen voor nog meer duidelijkheid

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ bevraagde marketeers geven aan dat bezoekers meer tijd doorbrengen op de website van hun onderneming dankzij een explainervideo.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over animatiefilmpje maken

news
Soorten van animatiefilmpjes

Om een boodschap over te brengen kunnen er verschillende soorten van animatiefilmpjes gemaakt worden. Daarbij kunnen er stijlen worden toegepast die passen bij het verhaal dat u uw klant of kijker wilt verteller of die geschikt zijn voor het imago van uw bedrijf.

news
Animatie filmpje laten maken?

Wie voorheen een leuke animatie wilde hebben voor een filmpje of presentatie moest dat meestal voor veel geld laten maken. Tegenwoordig is dat een stuk laagdrempeliger en is er software om dit te doen.

estimation

Kostprijs animatiefilmpje maken

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Er zijn drie voorname stappen die professionals in videocreatie doorlopen wanneer ze een video maken voor een cliënt. Men begint door de productie van de toekomstige animatievideo nauwkeurig te plannen, van het opstellen van het storyboard tot de special effect. Daarna komt misschien wel de belangrijkste stap, namelijk de productie: tijdens deze stap werken regisseurs, technici, geluidsmensen enz. Samen aan de realisatie van de verschillende animatiefragmenten. Tot slot is er de post-productie, waarin men het gecreëerde materiaal gebruikt om tot het voorziene eindproduct te komen. Deze stap omvat de selectie van het beste videomateriaal, het mengen van de audio, het toevoegen van de voice-off etc. Als u een onderneming of bedrijf bent en op zoek bent naar een ervaren agentschap om een video animatiefilmpje maken te beheren, dan kunt u gebruikmaken van de expertise van ons team.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg