menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Animatiefilm

Animatievideo’s vallen vaak in de prijzen omwille van hun opvallend en dynamisch karakter. Bij 87 seconds hebben wij reeds een mooie portefeuille aan catchy en speelse animatiefilms opgebouwd. Kort of lang, grappig of ontroerend, wij hebben voor elk wat wils. Alles begint met het opstellen van een aantrekkelijke script. Vervolgens bekijken wij samen met de klant welke animatie het beste past bij zijn boodschap. Dit kan gaan icoontjes tot op maat gesneden karakters. Kortom, bij 87 seconds bieden wij jou een totaaloplossing op maat!

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Animatiefilm

3 redenen om te kiezen voor een animatiefilm
  • Er bestaan eindeloos veel mogelijkheden om het filmpje aan te passen volgens uw voorkeuren.
  • De efficiëntie van uw digitale campagnes zal sterk omhoog gaan.
  • De integratie van een audiovisuele productie aan uw site geeft uw onderneming een innovatieve uitstraling.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Al 15 jaar staan we klaar voor onze klanten.
  • videocamera Tal van wereldwijd bekende klanten (Engie, Total, enz.).
  • like_fb Transparantie over het voorziene budget dankzij redelijke prijzen zonder verborgen kosten die verwarring kunnen scheppen.

Tips voor het maken van een animatiefilm

news
Animatiefilm laten maken

Animatiefilm zien we online steeds vaker en dat is niet voor niets. Het inzetten van animatefilms is namelijk uiterst effectief. Online bezoekers willen snel en gemakkelijk weten of de (landings)pagina waarop zij terecht zijn gekomen de juiste informatie geeft. Marketing en communicatie zonder (animatie)films is tegenwoordig dan ook haast ondenkbaar!

news
Waarom een animatiefilm?

Met een animatiefilm kun je in korte tijd relatief veel informatie op een heldere en begrijpelijke wijze presenteren. Hiermee informeer je de kijker binnen 1 a 2 minuten en nodig je hem of haar uit tot een concrete vervolgactie door af te sluiten met een “call to action”

news
Professioneel een animatiefilm maken

Een animatiefilm kunt u zien als een investering in uw bedrijf of merk. Het is namelijk de bedoeling dat het de waarde van uw organisatie vergroot. Tevens zijn video’s gemakkelijk te delen op het internet.

Quizz - Test jouw videokennis

Film worden door _____________ ondernemingen een belangrijk onderdeel van hun marketingcommunicatie genoemd.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over animatiefilm

news
Het inzetten van een animatiefilm voor jouw bedrijf

Het is heden ten dage niet eenvoudig om met je bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten te komen. Een ideale manier om snel contact te maken met je publiek is door hier een animatiefilm voor in te zetten

news
Iets anders voor jouw bedrijf

Je wilt iets kort, bondig en speels uitleggen zodat het bij iedereen in de smaak valt? Dan is een 2D of 3D animatiefilm dé juiste bereidingswijze voor jou

estimation

Kostprijs animatiefilm

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Om een video te af te werken, gebruiken experts in animatie 3 verschillende stappen. Dit zijn de de conceptualisatie, de productie en, ten slotte, de nabewerking. Om te beginnen bedenkt het agentschap de gewenste animatiefilm in detail: storyboard, setting, keuze van de muziek... Als het team klaar is de initiële fase, gaan we over tot de productie. De productiefase omvat de opname van de animatievideo en de regie van de setting en het geluid. Daarna volgt de finale stap, die van de postproductie. Deze speelt een belangrijke rol en is wellicht de meest arbeidsintensieve van allemaal. Op deze moment worden de beste beelden en shots uitgekozen en gemonteerd, special effects toegevoegd enzovoort. Bespreek de mogelijkheden de ploeg van 87seconds dat uw animatiefilm project ontfermt zich over met digitale expertise en creatieve kennis van zaken.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg