menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Animatie video

Een animatievideo is een belangrijke troef om doelgericht te communiceren met partners, medewerkers, klanten en prospecten. Het is een belangrijk wapen in de strijd om aandacht en valt meteen op door het gebruik van visuele inhoud en videoanimatie. Deze twee elementen geven een echte meerwaarde aan jouw bedrijfscommunicatie. Eenvoudig, speels maar doeltreffend. Met dit videoformaat bieden wij jou de garantie van een maximaal bereik. Dit soort video creëert de perfecte virale buzz die je nodig hebt. 87 seconds levert jou een animatie op maat van jouw behoeften.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Animatie video

3 redenen om te kiezen voor een animatie video
  • Dankzij het gebruik van een film heeft u een voordeel tegenover uw competitie.
  • Dankzij een video kunt u een boost geven aan uw omzet.
  • Een doeltreffende video kan een boost op het vlak van conversions betekenen.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een enorm respect voor de waarden van uw onderneming.
  • videocamera Een zeer duidelijke communicatie met onze partners.
  • like_fb Een heldere prijsbepaling.

Tips voor het maken van een animatie video

news
Animatie video

Een ingewikkelde boodschap, uitleg over een technische productie of een verandering binnen het bedrijf? Met een animatie video leg je al deze dingen makkelijk uit. En met behulp van verschillende soorten animaties kan ieder onderdeel op zijn eigen unieke manier begrijpelijk worden gemaakt. De eerste echt bekende animatiefilm is Steamboat Willie met Mickey Mouse. Door het achter elkaar plaatsen van deze stilstaande beelden, lijkt het alsof je een bewegend beeld hebt....

news
Animatie video

Animaties zijn bij uitstek geschikt voor het inzichtelijk maken van complexe zaken. Animatie video's: de eerste vorm van film maar nog altijd - of misschien juist nu - super relevant! Vooral als het gaat om het overbrengen van complexe zaken kun je met een animatie vaak meer bereiken dan met andere communicatiemiddelen.

news
Animatie video maken

Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Bijna elke film of video die u ziet tegenwoordig maak gebruik van animaties. Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien....

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ van de bevraagde mensen die een website met videocontent en tekst bezoeken, geven de voorkeur aan de videocontent als informatiebron.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over animatie video

news
Wat zijn de voordelen van een animatie?

Animaties kunnen de complexe werkelijkheid snel en simpel weergeven, doordat je bijzaken weg kunt laten en je in korte tijd veel kunt vertellen als je beeld en geluid combineert. Visualisatie van informatie wordt namelijk beter begrepen dan tekst en blijft ook beter hangen.

news
Maak impact met een animatievideo

Om complexe informatie tastbaar te maken, is het een animatievideo laten maken een uitstekend idee. Een animatie laten maken zorgt dat je jouw boodschap helder uitlegt met mooie visuals en een sterk verhaal. Of je nu een nieuw product hebt, een lastig proces wilt uitleggen of een beleidsplan wilt toelichten. Door effectievere communicatie helpt een animatie om jouw ambities waar te maken.

news
Een animatievideo laten maken

Een animatievideo is een format dat vrijwel elke boodschap op een passende wijze kan overbrengen. Er zijn 2 grote redenen waarom je liever een animatievideo wil laten maken dan live video. De rechterhelft van de hersenen vind een animatievideo leuk omdat het op de één of andere manier meer menselijke eigenschappen toont op korte tijd dan een echt persoon in beeld. De grootste reden voor het inzetten van een animatiefilmpje valt te verklaren bij de linkerhelft van de hersenen....

estimation

Kostprijs animatie video

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Experts in animatie doorlopen in de meeste gevallen een stappenplan met 3 verschillende fases: de de planning, de eigenlijke productie en, ten slotte, de nabewerking. Voor de aanvang van de productie plant het agentschap de gewenste animatiefilm van A tot Z: script, achtergrond, effecten... Daarna volgt de cruciale fase van de productie: de fase waarin de diverse fragmenten van de animatievideo worden gecreëerd. Als laatste is er nog de nabewerking, een essentiële stap in de voltooiing van de animatievideo. Tijdens deze stap worden de verschillende scenes tot één geheel verwerkt. Een animatie video project? 87seconds beschikt over alle nodige skills om een geslaagde animatie video te maken voor uw onderneming.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg