menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Animatie tekening maken

We herinneren ons allemaal onze kindertijd en de talloze tekeningen die elk van ons heeft gemaakt. Een tekening heeft iets onschuldig en ontroerend. Ideaal dus om de aandacht te trekken en mensen tot actie te stimuleren. Emoties doen kopen en blijven gemakkelijk in de herinnering hangen. De combinatie van een tekening met animatie geeft jouw boodschap ongetwijfeld een extra dimensie en werkt bovendien aanstekelijk. Aarzel niet en geef jouw creativiteit de vrije loop. 87 seconds zorgt voor de gepaste animatie!

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Animatie tekening maken

3 redenen om te kiezen voor een animatie tekening maken
  • Door een video te gebruiken wordt uw interactie met uw cliënt menselijker.
  • U kunt alle dimensie van de film aanpassen aan uw campagne.
  • Dit geeft u meer brand visibility.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Jaarlijks meer dan 1000 bekroonde partnerships.
  • videocamera Een ploeg van meertalige en energieke bedenkers van filmpjes.
  • like_fb Een ervaring van meer dan 15 jaar.

Tips voor een animatie tekening maken

news
Het belang van een animatie tekening maken

Het maken van een video-animatie voor uw bedrijf kan een grotere beslissing zijn dan u op het eerste gezicht zou denken. Merkvideo's zijn een ambitieuze onderneming omdat ze alles wat u over uw bedrijf wilt zeggen in een kort, visueel formaat samenvatten.

news
Waarom mensen kiezen voor een animatie tekening maken

Een animatie tekening maken wordt een steeds populairdere manier om bedrijven online te promoten. Een goed gemaakte animatiefilm kan veel effectiever zijn dan geschreven teksten of foto's, omdat hij alle andere media gebruikt om zijn boodschap over te brengen.

news
Het creatieve voordeel van een animatie tekening maken

Door het gebruik van reclame in een meer creatieve vorm zoals een animatie tekening maken hebben bedrijven en merken het voordeel dat ze een gedenkwaardige indruk achterlaten bij huidige en potentiële nieuwe klanten.

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ van de kijkers bekijkt uw video niet tot aan het einde als het langer dan twee minuten duurt.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over animatie tekening maken

news
Een animatie tekening maken is verstandig voor het onthouden van informatie

Naast het feit dat het gedenkwaardig en onderhoudend is, helpt een animatie tekening maken bij het behouden van informatie. Als u wilt dat uw medewerkers zich herinneren wat ze hebben gezien en hun dagelijkse processen veranderen, moet animatie een belangrijke overweging zijn.

estimation

Kostprijs animatie tekening maken

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Om een animatievideo te creëren, doorlopen experts op het vlak van videoproductie drie grote stappen. Deze zijn de de planning, de eigenlijke productie en, tot slot, de nabewerking. Voor de aanvang van de productie plant het creatieve team de toekomstige animatievideo tot in de kleinste details: dialogen, personages, accessoires en nog veel meer Zodra het team klaar is de planning, gaan we over tot de productie. Met de productie bedoelen we het deel van het animatievideoproject waarin de animatievideo wordt opgenomen en waarbij de verschillende technici, geluidsingenieurs, videokunstenaars en productiemedewerkers samenwerken. Tot slot is er nog de post-productie, een onmisbare stap in de productie van de animatievideo. Tijdens deze stap worden de verschillende scenes gemonteerd. Geef het werk uit handen aan de ploeg van 87seconds dat uw animatie tekening maken creatie ontfermt zich over met creatieve energie.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg