menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Animatie tekening

Wil je jouw bedrijf op een eenvoudige maar doeltreffende manier in de kijker plaatsen? Dan is een animatievideo het perfecte middel om aandacht en betrokkenheid te genereren bij jouw doelpubliek. Animatie heeft een speels en dynamisch karakter dat aanstekelijk werkt en mensen verder doet kijken. De extra dosis creativiteit en de nodige humor zorgen bovendien dat klanten automatisch langer aandachtig blijven. Zo kan je kiezen tussen een korte en snappy animatie, maar kan je evengoed wat langer boeien met een leuke boodschap. Samen met jou, bepalen wij welk formaat het beste bij jouw stijl past.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Animatie tekening

3 redenen om te kiezen voor een animatie tekening
  • Een visuele animatie heeft meer impact op bezoekers van uw website.
  • De innovatie aard van een video geeft een nieuwe energie aan uw marketingstrategie voor een behoorlijk
  • Een video kan uw klanten positief instellen.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Deze creatieve bende heeft al honderden uitstekende videoprojecten ontwikkeld en de wereld ingestuurd.
  • videocamera In totaal bijna 100 ervaren deskundigen die hun expertise gebruiken voor de succesvolle afwerking van uw video.
  • like_fb Meer dan 1000 tevreden klanten die we elk jaar op onze naam kunnen schrijven.

Tips voor het maken van een animatie tekening

news
Animatie tekening: een orginele manier van presenteren

U kunt een professionele animatie laten maken. Animaties zijn er in vele soorten en maten en worden veelvuldig ingezet ter ondersteuning van marketing- of interne communicatie.

news
Animatie als een leuke binnenkomer

Zoek je een originele manier om jouw verhaal op een heldere en aansprekende manier te vertellen aan je doelgroep? Met een animatie tekening breng je jouw verhaal tot leven door middel van bewegende beelden.

news
Animatie laten maken tegenwoordiger gemakkelijker dan ooit

Wie voorheen een leuke animatie wilde hebben voor een filmpje of presentatie moest dat meestal voor veel geld laten maken. Tegenwoordig is dat een stuk laagdrempeliger en is er software om dit te doen.

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ bevraagde marketingspecialisten geven aan dat klanten meer tijd doorbrengen op de website van hun onderneming dankzij een video.

Jouw antwoord
hands
estimation

Kostprijs animatie tekening

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Er zijn 3 voorname stappen die professionals in de productie van animaties doorlopen als ze een video uitdenken voor een klant. Voor de aanvang van de productie bedenkt het creatieve team de gewenste animatievideo tot in de kleinste details: dialogen, achtergrond, accessoires... Na de initiële fase, gaan we over tot de productie. Dit is het produceren van de dialogen en de enscenering van de locatie en het geluid. De laatste stap is die van de postproductiefase, waarin men het gefilmde materiaal samenbrengt om tot het op voorhand uitgedachte eindproduct te komen. Deze fase omvat de keuze van het beste videomateriaal, het mengen van het geluid, het toevoegen van de voice-off enzovoort. Het team van 87 beheert uw animatie tekening productie met kennis van zaken.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg