menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Animatie maken

Klein of groot, jong of oud, animatie boeit ons allemaal. Het speelse karakter en het humoristisch tintje van bewegende voorwerpen of personages trekt automatisch onze aandacht. Overweeg je om een video te laten maken, denk dan zeker ook aan animatie. Sterke communicatie draait immers rond een goed verhaal en sterke emoties. Veel bedrijven kiezen steeds vaker voor animatievideo’s om hun commerciële boodschap op een leuke, maar doeltreffende manier over te brengen. Animatie spreekt het universele kind in ons allemaal aan en blijft écht plakken.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Animatie maken

3 redenen om te kiezen voor een animatie maken
  • Dit geeft u meer zichtbaarheid op de verschillende digitale kanalen.
  • Met een filmpje wordt uw boodschap duidelijk aangebracht bij de prospect.
  • Het toevoegen van een video kan de conversion rate van uw website verbeteren.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Meer dan 100 verschillende creatieve breinen die over de nodige ervaring beschikken om uw project op tijd tot een goed einde te brengen.
  • videocamera Een ploeg van experts in audiovisuele creatie die veel ervaring hebben en verschillende talen spreken.
  • like_fb Een optimale klantencommunicatie.

Tips voor een animatie maken

news
Animatie video laten maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie video laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt

news
Een professionele animatie maken

Animatie video’s komen in alle vormen en maten en zijn daardoor enorm breed inzetbaar. Van karakter- of lijnanimaties, tot 2D en 3D animatievideo en kinetic typography animatie.

news
De meerwaarde voor animatie

Een animatie maken kan je verkopen en conversies met 62% laten stijgen. Bovendien koopt 64%-85% van de website bezoekers eerder iets online als er een video wordt gebruikt. Indrukwekkende cijfers die aangeven dat een animatie video rechtstreeks geld kan opleveren voor je bedrijf.

Quizz - Test jouw videokennis

Zo’n _____________ ondervraagde reclamespecialisten is ervan overtuigtt dat een video ervoor zorgt dat bezoekers langer op hun site spenderen.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over animatie maken

news
Waarom zou je kiezen voor animatie

Veel bedrijven of ondernemers maken tegenwoordig gebruik van video. Want video spreek niet alleen meer tot de verbeelding, maar ook uit onderzoek ik gebleken dat je informatie in video sneller verwerkt dan tekst. Maar liefst 60.000x sneller! Daar komt bij dat je een onderwerp beter onthoudt (3- tot 4 keer) als het wordt toegelicht in video.

news
Waarom een bedrijfsanimatie?

Wil je zorgen dat je klanten echt de waarde van je product snappen? Of dat je medewerkers de bedrijfsregels gaan volgen of zich verbonden voelen met de nieuwe strategie? Gebruik dan een animatie. Animaties zijn een goed middel om lastige, vaak abstracte, onderwerpen te versimpelen en te concretiseren.

estimation

Kostprijs animatie maken

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Creatieve professionals volgen bijna altijd een stappenplan met 3 verschillende fases. Deze zijn de de voorproductie, de productiefase en, als laatste, de nabewerking. Voor de aanvang van de productie bedenkt het creatieve team de toekomstige animatiefilm tot in de kleinste details: storyboard, personages, effecten... Daarna komt misschien wel de belangrijkste stap, namelijk de productie: tijdens deze fase werken regisseurs, technische productiemedewerkers, geluidsmensen enz. Samen aan de realisatie van de verschillende animatiefragmenten. Daarna volgt de laatste fase van de productie, die van de postproductie. Deze speelt een belangrijke rol en is mogelijk de meest arbeidsintensieve van allemaal. Op deze moment worden het beste videomateriaal en tracks uitgekozen en samengebracht, speciale effecten toegevoegd etc. Denkt u aan een animatie maken project? 87seconds beschikt over alle nodige kennis van zaken om een doeltreffende animatie maken te produceren voor uw onderneming.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg