menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Animatie bedrijfsfilm

Wil je jouw bedrijfsfilm wat extra punch of dynamiek meegeven? Ben je op zoek naar de ultieme finishing touch? Dan is de animatie bedrijfsfilm hiervoor de beste oplossing. Het speelse en dynamische element van animatie verhoogt de aandacht en zorgt voor een boeiender geheel dat vlot verteerbaar is. Bovendien koop je zo ook wat aandachtstijd die jouw verhaal extra glans geeft. Hiermee is jouw bereik ook groter. Wij zorgen voor een professionele animatie die jouw bedrijfsvideo alleen maar sterker maakt.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Animatie bedrijfsfilm

49 redenen om te kiezen voor een animatie bedrijfsfilm
  • Met een filmpje wordt de boodschap doeltreffend aangebracht bij de prospect.
  • Door een video in te voegen heeft u een voordeel tegenover uw concurrenten.
  • Er bestaat geen betere manier om vertrouwen op te wekken bij uw potentiële klanten.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een groep van getalenteerde en gespecialiseerde ontwikkelaars van video's.
  • videocamera Zeer goede communcatie met onze klanten.
  • like_fb Vele internationale klanten (Vinci, Seat, Clear Channel...).

Tips voor het maken van een animatie bedrijfsfilm

news
Animatie bedrijfsfilm laten maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie bedrijfsfilm kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt.

news
Waarom animatie gebruiken in een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken is natuurlijk dé manier om uw klanten en prospects een unieke indruk te geven van uw bedrijf. Met een vernieuwend, professioneel vormgegeven bedrijfsfilm geeft u pas écht uw visitekaartje af.

news
Het gebruik van een animatie bedrijfsfilm

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Het kan soms lastig zijn om een lange, abstracte tekst of ingewikkelde data goed uit te leggen aan klanten, werknemers of consumenten. Gelukkig kun je hiervoor een bedrijfsfilm gebruiken, waarmee dit allemaal in enkele minuten helder wordt uitgelegd

Quizz - Test jouw videokennis

_____________ van de bevraagde marketingexperts zeggen dat ze blij zijn met de rendementscijfers van video’s.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over animatie bedrijfsfilm

news
De juiste manier animatie gebruiken in jouw bedrijfsfilm

Een goede, professionele bedrijfsfilm bevat de juiste karakteristieken van jou en jouw bedrijf. Het vertelt op een duidelijke en krachtige manier wie je bent, wat je doet en wat het oplevert. Breed inzetbaar, zoals op je website, social media kanalen of tijdens een beurs. Animatievideo’s zijn razend populair omdat de klant op een leuke én luchtige manier uiterst heldere informatie ontvangt. Een animatiefilm kan worden gemaakt in de kleuren van je huisstijl....

news
Meer bezoekers op je website door een bedrijfsfilm

Het gebruiken van goed gemaakte animatie video’s op uw website heeft een grote invloed op de ranking van uw pagina. Het is zelfs aangetoond dat een website met relevante video’s vele malen hoger verschijnt in Google dan een pagina zonder video’s

news
De juiste manier om een bedrijfsfilm te gebruiken

Een animatiefilm biedt je de mogelijkheid om een complex proces helder te verduidelijken. Daarnaast laat een animatiefilm je opvallen in de massa door een hip karakter aan je brand te geven. Een videovacature opnemen of livebeelden van op een beurs laten maken?

estimation

Kostprijs animatie bedrijfsfilm

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Professionals doorlopen meestal 3 fases: de preproductie, de eigenlijke productie en, tot slot, de post-productie. Men begint door de creatie van de toekomstige animatiefilm te plannen, van het bedenken van het storyboard tot de gebruikte muziek. Daarna volgt de cruciale fase van de productie: de stap waarin de diverse delen van de animatie worden gecreëerd. De laatste fase, die van de postproductie, speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van de video. Tijdens deze stap worden de beste beelden en shots uitgekozen en gemonteerd, technische effecten toegevoegd en meer. Wanneer u een onderneming bent en op zoek bent naar een nabijgelegen agentschap om een video animatie bedrijfsfilm in goede banen te leiden, dan kunt u gebruikmaken van de creatieve veelzijdigheid van ons team.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Ontdek andere videotypes

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg