menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Social media video

Social media zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. De mogelijkheden voor video’s op sociale netwerken zijn dan ook nagenoeg oneindig. Denk maar aan bloggers of vloggers die een schare aan volgers hebben op het internet. Het virale effect van social media creëert een sterke impact en geeft jouw video een ongelooflijk bereik. Hou je boodschap kort en krachtig met een eenvoudige en heldere script. Met een korte en catchy productie kan je vervolgens heel gericht jouw doelpubliek bereiken. 87 seconds helpt jou aan de beste strategie om de kracht van social media te maximaliseren.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Social media video

3 redenen om te kiezen voor een social media video
  • Als u op uw site een bedrijfsvideo gebruikt zal het rendement van uw mailingcampagnes sterk stijgen.
  • Een filmpje zorgt voor betere omzetcijfers.
  • Een gepersonaliseerd filmpje helpt u om nadruk te leggen op de menselijke kant van uw campagne.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Een enorm respect voor uw bedrijfscultuur.
  • videocamera Een complete opvolging van bij het eerste overleg tot aan de afwerking
  • like_fb Een team van getalenteerde en gemotiveerde makers van filmpjes.

Tips voor het maken van een social media video

news
Professioneel social media video laten maken

Een social media video laten maken is meer dan enkel opnemen, monteren en klaar. Het vergt een uitgebreide voorbereiding, waar de basis wordt gelegd voor het laten maken van een succesvolle social media video

news
Social media video met elkaar verbonden

In de huidige digitaal verbonden wereld, is de context net zo belangrijk als de content. Er voor zorgen dat uw video’s speciaal ontworpen zijn voor social media is onmisbaar geworden. Video is nu de nummer één geconsumeerde vorm van content op het internet – en video is hard op weg de dominante vorm van mobiele communicatie te worden

news
De populariteit van social media video

Social media is populairder dan ooit en daarom laten veel bedrijven een social media video maken voor hun bedrijf, dienst of product. Sociale netwerken zoals Facebook, Instagram en YouTube zijn onmisbaar in het maken van een connectie met je doelgroep.

Quizz - Test jouw videokennis

Meer dan _____________ kijkt uw video niet helemaal uit wanneer het langer duurt dan 120 seconden.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over social media video

news
De juiste combinatie tussen social media video

Video en social media, een match made in heaven! We kunnen wel stellen dat je zonder social video toch echt achterloopt als bedrijf. Social video houdt de aandacht van een potentiële klant bewezen langer vast. Op basis van jouw verhaal kiezen we een format dat het meest geschikt is voor het bereiken van de doelgroep.

news
Via social media video gemakkelijk alles delen

Via social media content breng jij jouw merk in contact met de wereld en kun je gemakkelijk doelgroepen bereiken en oproepen tot actie

news
Videomarketing: een belangrijke trend

Wist u dat uw concurrenten al gebruik maken van video in hun contentstrategieën? Volgens het recente onderzoek van de Web Marketing Video Council maakt 60% van de merken momenteel gebruik van video op sociale netwerken. Zoals de naam al aangeeft, is videomarketing een digitaal marketinginstrument dat gebaseerd is op het gebruik van audiovisuele beelden, voornamelijk op het internet, om verschillende doelen in een marketingstrategie te bereiken....

estimation

Kostprijs social media video

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Wanneer ze bedrijfsfilms creëren, moet men een productieplan gebruiken waarbij verschillende bekwame experts samenwerken. Men begint met het filmen van de toekomstige film te plannen, van het samenstellen van het script tot de gebruikte muziek. Als we klaar zijn met de planning, gaat het team over tot de productie. De productiefase omvat de realisatie van de film en de regie van het geluid en de locatie. De finale stap is die van de postproductie, waarin men het gedraaide materiaal samenbrengt om tot het op voorhand uitgedachte eindproduct te komen. Deze stap omvat het kiezen van het beste videomateriaal, het toevoegen van het geluid, het toevoegen van de voice-off etc. Denkt u aan een social media video project? De ploeg van 87seconds beschikt over alle nodige knowhow om een commerciële social media video te maken voor uw onderneming.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg