menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Promo video festival

Zit je in de muziekindustrie of organiseer je vaak festivals of andere optredens? Onbekend maakt onbemind. Communicatie is dus van essentieel belang om zoveel mogelijk mensen naar jouw evenement te lokken. Een promo video is het uitgelezen middel om jouw festival of concert letterlijk in huis te brengen bij een breed publiek. Muziek en kunst draaien puur rond emoties. Zorg dus voor onvervalste beleving en creëer een echte ‘feel good’ factor met sprekend beeldmateriaal. Zo wanen mensen zich al volledig op jouw evenement.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Promo video festival

3 redenen om te kiezen voor een promo video festival
  • Door een video te gebruiken wordt uw interactie met de partner menselijker.
  • Alle aspecten van de video kunnen in detail aan uw voorkeuren worden aangepast.
  • Dankzij een video zullen uw verkoopcijfers positief evolueren.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork Werk dat bekroond werd door verschillende prijzen zoals de Deloitte Fast50.
  • videocamera Onberispelijke klantenrelaties.
  • like_fb Een grote veelzijdigheid: animatie, digitale content, print...

Tips voor het maken van een promo video festival

news
Een promo video festival regelen

Het staat altijd wel op je checklist: een video regelen voor je event. Want je wil jouw bezoekers achteraf nog een terugblik geven en het is voor jezelf ook fijn om een aandenken te hebben aan al jouw inspanningen.

news
Een promo video festival laten maken

Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.

Quizz - Test jouw videokennis

Videocontent vormt de bron van _____________ meer ‘shares’op sociale netwerken dan wanneer men een gewone tekst combineert met een of meerdere afbeeldingen.

Jouw antwoord
hands
estimation

Kostprijs promo video festival

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Elke audiovisuele realisatie gebeurt volgens een specifiek proces waarbij meerdere ervaren experts samenwerken. Men begint met het filmen van de toekomstige film te plannen, van het bedenken van het scenario tot de gebruikte muziek. Wanneer we klaar zijn met de preproductie, gaat het team over tot de productie. Tijdens de productie van de animatie worden alle video-en geluidsfragmenten opgenomen in samenwerking met productiemedewerkers, acteurs, technici enzovoort. De laatste stap, die van de postproductie, speelt een grote rol in de totstandkoming van de video. In deze fase worden de beste scenes en videoshots geselecteerd en samengebracht, speciale effecten toegevoegd en meer. Een promo video festival project? 87seconds volgt dit beproefde proces om een promo video festival te maken voor ondernemingen of bedrijven. Lijkt dat iets voor uw onderneming? Wij staan klaar voor u.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg