menu
 • Portfolio
 • Team
 • Contact
 • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

Huwelijksreportage

Ga je elkaar binnenkort het ja-woord zeggen en wil je deze prachtige gebeurtenis voor altijd vereeuwigen? Familie en vrienden kunnen jou ongetwijfeld helpen met spontane fotoshoots en zelfgemaakte video’s. Niets gaat echter boven een professionele huwelijksreportage die elk moment van jouw huwelijk tot in het minste detail weet te capteren. Ons team van video professionals weet perfect hoe en wanneer de beste plaatjes te schieten. Je kan op ons rekenen voor een onvergetelijke droomreportage over de mooiste dag in jouw leven.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - Huwelijksreportage

3 redenen om te kiezen voor een huwelijksreportage
 • Met een filmpje motiveert u potentiële klanten om over te gaan tot een aankoop.
 • Een video is overtuigender.
 • In enkele uren tijd kan filmpje viral worden op sociale netwerken.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
 • teamwork Een groep van experts in video die enthousiast zijn en meertalig zijn.
 • videocamera Werk dat erkenning kreeg met verschillende prijzen zoals de Deloitte Fast50.
 • like_fb Alles bij elkaar meer dan duizend gelukkige cliënten die we elk jaar op onze naam kunnen schrijven.
Quizz - Test jouw videokennis

Een video resulteert in _____________ meer ‘shares’op sociale netwerken dan wanneer uw webpagina enkel een simpele tekst laat zien met een of meerdere afbeeldingen.

Jouw antwoord
hands
estimation

Kostprijs huwelijksreportage

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Wenst u te werken met een professioneel huwelijksreportage-agentschap? Ons agentschap, 87 seconds, ontfermt zich over de creatie van uw filmproject van begin tot einde. Ons team van ervaren experts hanteert een drieledig stappenplan:

 • de voorproductie is het moment waarin het scenario en het storyboard ontwikkeld worden, en tegelijkertijd zoekt men de acteurs en de locaties die deel zullen uitmaken van de video
 • de productie: tijdens deze stap werken regisseurs, technische productiemedewerkers, geluidsingenieurs enz. Samen om de verschillende aspecten van de opname zoals mise-en-scène op punt te stellen tijdens het draaien
 • de nabewerkingsfase is de stap waarin video en audio worden gemonteerd, in de juiste volgorde gezet en in de gewenste bestandsindeling
Om de bovenstaande fases af te werken, is het werk van onze vele creatieve breinen die deel uitmaken van ons team vereist.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg