menu
  • Portfolio
  • Team
  • Contact
  • Job
Vrijblijvende Offerte
hands

360 graden video

Een 360 graden video is een speciale productie waarbij jouw evenement vanuit alle mogelijke invalshoeken wordt gefilmd. Hiervoor maken wij gebruik van omnidirectionele camera’s of een verzameling camera’s die tegelijkertijd een beeld in elke richting opnemen. Zo wordt de kijker letterlijk midden in de actie ondergedompeld en creëer je ongeëvenaarde panoramische opnames. De 360 graden video is het ideale middel om jouw product of dienst op een unieke manier te laten beleven. Bij 87 seconds zorgen wij voor een levensechte en verbluffende ervaring.

Onze klanten

U vraagt zich af hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten? Dat kan door over uw bedrijf te communiceren met een filmpje!

hands
award;

Best of - 360 graden video

3 redenen om te kiezen voor een 360 graden video
  • Een video zet potentiële klanten aan tot een aankoop.
  • Een film heeft positieve gevolgen op het vlak van natuurlijke referentiëring.
  • Hiermee verbetert u de zichtbaarheid van uw merk.
pie
Waarom kiezen voor 87 seconds?
  • teamwork In totaal bijna honderd ervaren deskundigen die hun ervaring gebruiken voor de creatie van uw project.
  • videocamera Een duidelijke prijsbepaling.
  • like_fb Multidisciplinaire vaardigheden: video, digitale content, print...

Tips voor het maken van een 360 graden video

news
Hoe werkt een 360 graden video?

Sommige video’s zijn eigenlijk zo mooi of intrigerend dat je als kijker graag zelf de regie in handen zou willen hebben. Als kijker wordt je actief betrokken bij de video door zelf eigen keuzes te maken. Dit zorgt voor meer betrokkenheid bij de video en een verhoogde kans op gewenste vervolgstappen. Bij 360 graden video neemt men alles in één keer in 360 graden op met camera’s van zeer hoge kwaliteit....

news
360 graden video productie

Een virtual reality video maken werkt anders dan een traditionele video laten maken, het grote verschil is de vrijheid voor de kijker. Bij een standaard video zal de camera bepalen welk deel van het beeld je te zien krijgt. Dat kan de voorkant zijn, de achterkant, de volledige ruimte of juist een detail opname. Bij een VR video maken neemt de camera het volledige beeld op, de regisseur of editor heeft dus minder invloed op de kijkrichting

news
360 graden video laten maken

Een coole videomarketing trend die de markt verovert is 360 graden video. Oftewel: video overal waar je maar kijkt

Quizz - Test jouw videokennis

Meer dan _____________ bekijkt uw animatie niet tot het einde wanneer het langer duurt dan twee minuten.

Jouw antwoord
hands

Laatste artikels over 360 graden video

news
Welke 360 graden video websites zijn er?

Een 360 graden video is een video waarbij tegelijkertijd van alle kanten gefilmd is geworden, waardoor je kunt rondkijken bij het afspelen van de (live) video. En je zelf de regie hebt wat je wilt zien en zo het gevoel krijgt dat je er bij bent.

news
De kijker in het middelpunt

Met 360 graden video bied je de doelgroep een belevenis op afstand aan. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding door je bedrijf of het van alle kanten laten bekijken van een product. Dan betekent het digitaal rondom kunnen bekijken van een product een voorsprong op de concurrentie. Op social media heb je echter een nog groter bereik, waarmee het een magneet wordt voor bezoekers op je website of in je webwinkel....

estimation

Kostprijs 360 graden video

Raming 2.000 - 100.000€

87seconds is een bureau dat met trots volledige prijstransparantie biedt. Het inschatten van een budget is een moeilijke taak. We beginnen daarom met een briefing. We gaan met u om tafel zitten en bespreken het hele productieproces. Videoproductie is het werk van een vakman, waar veel talent en expertise voor nodig is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de creatieve richting die we samen besluiten op te gaan, zullen we op basis van een dagprijs een offerte op maat maken voor uw project.

Advertising video: de verschillende stappen

Als ze bedrijfsfilms creëren, moet men een stappenplan volgen waarbij verschillende bekwame video-experts samenwerken. In de eerste plaats bedenkt het team de toekomstige video tot in de kleinste details: script, rolverdeling, keuze van de muziek en nog veel meer Na de planning, gaan we over tot de productie. Dit is het vastleggen van de beelden en de enscenering van de locatie en het geluid. Tot slot is er de post-productie, waarin men het gedraaide materiaal gebruikt om tot het voorziene eindresultaat te komen. Deze stap omvat de selectie van de beste beelden, het mengen van de audio, het toevoegen van de voice-off etc. Een 360 graden video laten produceren? 87seconds volgt dit beproefde proces bij de productie van een 360 graden video voor ondernemingen of bedrijven. Heeft u interesse? Laat het ons weten.

1

Briefing

Campagne doelstelling Uitdagen opdracht De-briefing
2

Concept

Content strategie Creatieve richting
3

Pre-productie

Selectie team Storytelling Scenario PPM meeting (indien nodig)
4

Productie

Filmen Editen Illustreren Animeren 3D modelleren
5

Post-production

Compositie Kleur optimalisatie Special Effect
6

Campaign launch

Distributie Interne Evaluatie Externe Evaluatie

Heb je een projectidee?
Ons team neemt met jou contact op

contact-lf contact-rg